Atatürk İlkokulu

Vizyon: Okul öğrencilerini merkez alan eğitim anlayışını benimsemek.Başarının arttırılması için tüm teknolojik gelişmeleri takip etmek ,bunları uygulamak.Veli ,okul,öğrenci ve çevre ile daima ilişki içinde olmak.Kurumun fiziki ve ders araç gereçlerini çağdaş eğitimin gereğine göre güncellemek.İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün ,gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak.Girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım.

Misyon: Her Türk çocuğuna,iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi,beceri ve alışkanlıkları kazandırmak,milli ahlak anlayışına uygun olarak,çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını ,tekniklerini,teknoloji aletlerini ,insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Hafta içi 08:40-12:05----13:15-14:50
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0242 855 1345

WEB - https://finikeataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kale Mahallesi Eski Gümrük Caddesi No75 Finike/ANTALYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Finike merkezinde, Eski Hastane yakınında İlkokul ve ortaokul olarak aynı bahçe içinde eğitim-öğretime devam etmektedir.

Adres - Kale Mahallesi Eski Gümrük Caddesi No75 Finike/ANTALYA

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 120 KM-İLÇE MERKEZİNE 0 KM.